Informació corporativa

Tot va començar l’any 1933 al El Vendrell, quan Pau Guivernau i el seu fill, Josep Guivernau, van decidir emprendre l’aventura de comercialitzar productes alimentaris al major, si bé els pares del Pau ja eren comerciants des de l’any 1900. La primera ubicació va ser en una botiga ubicada al bell mig del poble del Vendrell, concretament a la Rambla, des de on a més de fer venda al detall amb els millors productes, ja s’oferia el servei de distribució de la mercaderia a casa del client.

En l’actualitat, l’empresa familiar està gestionada per Josep Guivernau Mercader, nét del fundador, amb la col.laboració dels seus fills Josep Guivernau Piqué i Pau Guivernau Piqué, que ja han assumit el relleu generacional essent la quarta generació.

Des de la fundació, l’empresa amb esforç, treball i valentia ha afrontat els reptes i exigències que requereix voler estar a primera línea desprès de tants anys de vida, passant per diferents canvis d’activitat, per millores en els sistemes de treball, per diferents ubicacions fins arribar a les actuals instal·lacions modernes de les que disposa tan el Vendrell com a Lleida, però la filosofia i els principis de l'empresa continua essent els mateixos que fa gairebé 80 anys:  Oferir els millors productes d’alimentació als nostres clients ( lligat sempre a les noves tendències i necessitats i amb les millors marques), i oferir un servei de màxima qualitat i seriositat.

Per aconseguir aquests objectius, comptem amb les millors marques, amb un gran equip humà, amb un gran esperit de treball i de  superació, amb el suport i confiança dels nostres clients, amb unes instal·lacions de grans dimensions i modernes tant a El Vendrell com a Lleida, amb més de 8000 m2 de solar per a les instal·lacions, amb més de   2000 m2 de càmeres de congelació i conservació, amb més de 300 m2 d’oficines i amb una aula equipada per a fer demostracions i formació als nostres clients.

Josep Guivernau, S.L. ubicada a El Vendrell s'encarrega de cobrir la distribució de la  zona de les províncies de Barcelona i Tarragona.

congelats Josep Guivernau

QUALISERVEI 2006, S.L. ubicada a Lleida s'encarrega de cobrir la distribució de la zona de la província de Lleida.

QualiServei

Desarregui
Àmbit d'actuació
Nau Josep Guivernau

Truqui'ns

977 662 961